Ι.Μ. Φθιώτιδος
27 Ιουνίου, 2019

Εθιμοτυπικές Επισκέψεις στον Μητρ. Φθιώτιδος

Διαδώστε:

Εθιμοτυπικές επισκέψεις εδέχθη το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου στο γραφείο του, στις Εγκαταστάσεις του Πνευματικού – Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως μας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος.

Αρχικά τον Ποιμενάρχη Φθιώτιδος επεσκέφθησαν: ο Συντονιστής Θεολόγων Στερεάς Ελλάδος, Δρ. Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος συνοδευόμενος από τον Συντονιστή του Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Στερεάς Ελλάδος, Συντονιστή Δασκάλων Δρ. κ. Χρίστος Μαρκαντώνης και τον Συντονιστή Μαθηματικών , Μ.Sc. κ. Γιώργο Καλαντζή , οι οποίοι εξέφρασαν τα σεβάσματά τους και τις ευχαριστίες τους προς τον Σεβασμιώτατο για την υποστήριξη του στο έργο του Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Στερεάς Ελλάδος κατά τη διάρκεια της απερχομένης σχολικής χρονιάς (2018-2019) και αντήλλαξαν απόψεις επί διαφόρων θεμάτων.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον κ. Ανδρεόπουλο και όλα τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) και τους ευχήθηκε και τη νέα σχολική χρονιά να έχουν δύναμη, υγεία και με την ευλογία του Θεού να συνεχίσουν να εργάζονται το ίδιο αποδοτικά, ώστε ο νέος εκπαιδευτικός θεσμός του ΠΕ.Κ.Ε.Σ να βοηθήσει στην βελτιστοποίηση του παιδαγωγικού και επιστημονικού έργου των εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/Θμιας Εκπαίδευσης.

Ακολούθως τον Σεβασμιώτατο επεσκέφθη η Υποψήφια Βουλευτής Φθιώτιδος κ. Βασιλική Δημητράντζου, η οποία και εζήτησε από τον Ποιμενάρχη μας την Αρχιερατική του ευχή για τις επικείμενες Εθνικές Εκλογές, στις οποίες και θα θέσει υποψηφιότητα.

Ο Σεβασμιώτατος εδέχθη με χαρά την κα Δημητράντζου και της ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

Διαδώστε: