03/09/2024 03/09/2024 Για τον αθλητισμό στη ζωή της Εκκλησίας μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών στην αθλητική εκπομπή του Σταρ Κεντρικής Ελλάδας “90 Λεπτά Χωρίς Καθυστερήσεις”.   Ο Σεβασμιώτατος μίλησε ήταν ο πρώτος καλεσμένος της εκπομπής για τη νέα τηλεοπτική περίοδο και από το Κατασκηνωτικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος “Η ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ” στο Καινούργιο Λοκρίδας,...
03 Σεπτεμβρίου, 2024 - 13:52
Τελευταία ενημέρωση: 03/09/2024 - 13:53

Ο Φθιώτιδος Συμεών παροτρύνει τα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο Φθιώτιδος Συμεών παροτρύνει τα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό (ΒΙΝΤΕΟ)

Για τον αθλητισμό στη ζωή της Εκκλησίας μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών στην αθλητική εκπομπή του Σταρ Κεντρικής Ελλάδας “90 Λεπτά Χωρίς Καθυστερήσεις”.  

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε ήταν ο πρώτος καλεσμένος της εκπομπής για τη νέα τηλεοπτική περίοδο και από το Κατασκηνωτικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος “Η ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ” στο Καινούργιο Λοκρίδας, αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που επιτελείται στον τομέα της νεότητας καταθέτοντας και προσωπικές μαρτυρίες για τη σχέση του με τον αθλητισμό.

Ο Μητροπολίτης κ. Συμεών παρότρυνε μέσα από την εκπομπή τα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων