01/04/2024 01/04/2024 Με την παρουσία κληρικών και μεγάλου πλήθους λαού τελέσθηκε απόψε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας ο Γ΄ Κατανυκτικός Εσπερινός, στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, πλαισιούμενος από τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας Αγίου Όρους Άθω, Αρχιμ. π. Πρόδρομο, ο οποίος και αποδέχθηκε την ευγενή πρόσκληση του κ....
01 Απριλίου, 2024 - 9:00
Τελευταία ενημέρωση: 01/04/2024 - 8:28

Ο Γ’ Κατανυκτικός Εσπερινός στην Λαμία

Διαδώστε:
Ο Γ’ Κατανυκτικός Εσπερινός στην Λαμία

Με την παρουσία κληρικών και μεγάλου πλήθους λαού τελέσθηκε απόψε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας ο Γ΄ Κατανυκτικός Εσπερινός, στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, πλαισιούμενος από τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας Αγίου Όρους Άθω, Αρχιμ. π. Πρόδρομο, ο οποίος και αποδέχθηκε την ευγενή πρόσκληση του κ. Συμεών, για να αναπτύξει πνευματική και κατηχητική ομιλία με θέμα: «Αθανάσιος Αθωνίτης: Πατριάρχης του Αγιορείτικου Κοινοβιακού Μοναχισμού».

Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων