29/11/2023 29/11/2023 Στην έδρα του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών ο οποίος είχε συνάντηση με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο.  Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος ενώ, όπως σημειώνει σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Στρατηγός κ. Φλώρος, μίλησαν άριστες σχέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων με...
29 Νοεμβρίου, 2023 - 12:23
Τελευταία ενημέρωση: 29/11/2023 - 12:31

Συνάντηση Μητροπολίτη Φθιώτιδος Συμεών με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Φθιώτιδος Συμεών με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ

Στην έδρα του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών ο οποίος είχε συνάντηση με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο. 

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος ενώ, όπως σημειώνει σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Στρατηγός κ. Φλώρος, μίλησαν άριστες σχέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων με την Μητρόπολη Φθιώτιδος.

“Με μεγάλη χαρά και τιμή υποδέχτηκα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών. Συζητήσαμε για θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, για τις άριστες σχέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων με την Μητρόπολη Φθιώτιδος και για το πολύ σημαντικό ιεροκηρυκτικό και ποιμαντικό έργο που επιτελεί”, έγραψε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων