Ι.Μ. Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας
11 Ιουλίου, 2024

Αγιασμός έναρξης εργασιών ανακαίνισης του Διοικητικού Κέντρου της Μητροπόλεως Φλωρίνης

Διαδώστε:

Χθες, Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024, το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Ειρηναίος τέλεσε τον αγιασμό της έναρξης των εργασιών ανακαίνισης, συντήρησης αποκατάστασης και εξοπλισμού του Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας.

Το έργο χρηματοδοτείται από τον ΕΑΠ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και με τη συνολική αποκατάσταση του κτιρίου διασώζεται το κτίσμα και αξιοποιείται η περιουσία της Ιεράς Μητροπόλεως, ενώ υποστηρίζεται οικονομικά η αγορά και οι επαγγελματίες της τοπικής κοινωνίας.

Το Διοικητικό Κέντρο θα στεγάσει τις διοικητικές υπηρεσίες της Ιεράς Μητροπόλεως, τον Ραδιοφωνικό Σταθμό και ένα μικρό συνεδριακό χώρο, ώστε να είναι εφικτή η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους ιερείς και τους πιστούς της Μητροπόλεώς μας και κάθε πολίτη.

Στον αγιασμό παρέστησαν ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρίας κ. Θεόδωρος Νικολάου, ο Διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας της Μητροπόλεως Δρ. Παναγιώτης Πόγκας, ο Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας Δόμησης, Δημοτικής Αστυνομίας, Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής κ. Νικόλαος Κωνσταντινίδης και υπηρεσιακά στελέχη.

Ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την αρχή των εργασιών και ευχήθηκε στους υπευθύνους και τους εργαζομένους του έργου για την επιτυχή, απρόσκοπτη και ευλογημένη πορεία των εργασιών.

Διαδώστε: