Ι.Μ. Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας
14 Ιουλίου, 2024

Αγιασμός κατασκηνωτικής περιόδου αγοριών δημοτικού στις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας

Διαδώστε:

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Ειρηναίος επισκέφτηκε, στις 12 Ιουλίου, τις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στην Πρώτη Φλώρινας και τέλεσε τον αγιασμό της νέας κατασκηνωτικής περιόδου αγοριών δημοτικού (γ´ – στ´ δημοτικού).

Αρχηγός της κατασκηνωτικής περιόδου είναι ο πρωτοπρεσβύτερος κ. Μιχαήλ Άιτας και συμμετέχει ο διάκονος της Μητροπόλεως κ. Αυγουστίνος Χατζηαθανασίου, ενώ υπεύθυνος πνευματικός είναι ο αρχιμ. κ. Ιωαννίκιος Αθανασιάδης.

Ο Σεβασμιώτατος συναντήθηκε με τα παιδιά, τα στελέχη, τους ομαδάρχες και το προσωπικό της Κατασκήνωσης, καλωσόρισε τα παιδιά στην κατασκήνωση, τους ευχήθηκε να περάσουν όμορφες καλοκαιρινές κατασκηνωτικές στιγμές, να γνωρίσουν νέους φίλους, να ζήσουν τα παιχνίδια και τις δράσεις, να αποκτήσουν γνώσεις και να επιστρέψουν γεμάτοι εμπειρίες και ζωντανές ενθυμήσεις. Τόνισε, όμως, στα παιδιά να διδαχθούν και να αποκομίσουν την εμπειρία της πίστης στον Χριστό και την Εκκλησία.

Διαδώστε: