Ι.Μ. Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας
23 Αυγούστου, 2024

Συγχαρητήριο μήνυμα για τους επιτυχόντες μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ι.Μ. Φλωρίνης στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Διαδώστε:

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2024, η Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας εξέδωσε συγχαρητήριο μήνυμα σε όλους τους μαθητές και σε όλες τις μαθήτριες των σχολείων των Δήμων της Ιεράς Μητρόπολης, πρωτίστως για την αποφασιστικότητά τους, αφού προετοιμάστηκαν και συμμετείχαν στις Εξετάσεις και, επίσης, για την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Ιδιαίτερα, όμως, σύμφωνα με το συγχαρητήριο μήνυμα, “κάνουμε μνεία στους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ´ Λυκείου του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Μητρόπολης, τους οποίους συγχαίρουμε θερμά, καθώς νιώθουμε την ανάγκη, μέσω της ανάδειξης των μαθητών μας, να επαινέσουμε τα μέλη του εκπαιδευτικού προσωπικού, υπό τη Διεύθυνση της κας Χρυσάνθης Μπάγιου, Φιλολόγου-Θεολόγου, που συνέβαλαν συλλογικά στην προετοιμασία τους κατά τη σχολική χρονιά 2023-24 και τη συμμετοχή τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις”.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και τις Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ, πρώην ΙΕΚ):

1) Παρασκευή Βλάχου: Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα)

2) Λάζαρος Τσανβέσκης: Θεατρικών Σπουδών, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Θεσσαλονίκη)

3) Μαρία Λιάπη: Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη)

4) Μαρκέλλα Παράσχου: Κοινωνικής Πολιτικής, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (Κομοτηνή)

5) Στυλιανός Ζωγράφος: Στέλεχος Ασφάλειας Προσώπων και Υποδομών, Πειραματική Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Κομοτηνής (Κομοτηνή)

“Ευχόμαστε κάθε χρόνο οι μαθητές μας να επιτυγχάνουν τις προσδοκίες και τους στόχους τους. Γι’ αυτό, προσπαθούμε για την ομαλή λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και τον εκσυγχρονισμό του”, αναφέρεται στο μήνυμα της Ιεράς Μητρόπολης.

Διαδώστε: