Ι.Μ. Φωκίδος
02 Αυγούστου, 2024

Με επιτυχία τελείωσε η 3η περίοδος Φιλοξενίας νέων της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος

Διαδώστε:

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φωκίδος κ. Θεοκτίστου ολοκληρώθηκε και η 3η περίοδος Φιλοξενίας των νέων στο Τρίκορφο Φωκίδος της Ιεράς Μητροπόλεως, που φιλοξενούσε κορίτσια 12-18 ετών, υπό την εποπτεία της Γερόντισσας Μόνικας μοναχής μαζί με τις μοναχές του γυναικείου Ησυχαστηρίου Αγίων Νεκταρίου και Φανουρίου Τρικόρφου Φωκίδος.

Οι δέκα ημέρες φιλοξενίας 20-30 Ιουλίου κύλισαν ευχάριστα και πνευματικά με πολλά παιχνίδια, δραστηριότητες και συζητήσεις με την Γερόντισσα Μόνικα καθώς και με τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως γέροντα Νεκτάριο, καθώς και καλεσμένους έγκριτους ομιλητές.

Οι νέες χάρηκαν την διαμονή τους, αλλά περισσότερο γέμισαν τις πλαγιές των βουνών με τις μελωδικές φωνές τους, αφού φέτος έδωσαν ιδιαίτερο βάρος στα τραγούδια. Συχνά πυκνά ακούγονταν τα τραγούδια τους και οι ζωηρές φωνές τους δημιουργούσαν ένα χαρούμενο, μελωδικό και ευχάριστο κλίμα σε αντιδιαστολή με την ανυπόφορη ζέστη.

Επίσης απόλαυσαν και οι κοπέλες της περιόδου αυτής τον καινούργιο χλοοτάπητα που τοποθετήθηκε πριν ένα μήνα περίπου στους χώρους Φιλοξενίας παίζοντας πολλά παιχνίδια πάνω σε αυτόν και απολαμβάνοντας τα παιχνίδια χωρίς τον φόβο να κτυπήσουν. Με τη χάρη του Θεού όλα κύλησαν όμορφα, και δεν έλλειψαν οι συγκινήσεις στον αποχωρισμό τους.

Επόμενη ημερομηνία φιλοξενίας νέων είναι από 17-21 Αυγούστου 2024 και θα φιλοξενηθούν φοιτητές και εργαζόμενοι νέοι και νέες από 18-40 ετών.

 

 

Διαδώστε: