17/10/2024 17/10/2024 Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος μετέβη στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχου Π.Ε. Ευβοίας κ. Γεωργίου Κελαϊδίτη, όπου μαζί με συνεργάτες της Περιφερειακής Ενότητας συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και σχεδιασμού. Μετά την ολοκλήρωση της συναντήσεως, τα στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας επεφύλασσαν έκπληξη για τον Σεβασμιώτατο και του ευχήθηκαν εγκάρδια για...
17 Οκτωβρίου, 2024 - 13:27

Έκπληξη στον Μητροπολίτη Χαλκίδος

Διαδώστε:
Έκπληξη στον Μητροπολίτη Χαλκίδος

Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος μετέβη στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχου Π.Ε. Ευβοίας κ. Γεωργίου Κελαϊδίτη, όπου μαζί με συνεργάτες της Περιφερειακής Ενότητας συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και σχεδιασμού.

Μετά την ολοκλήρωση της συναντήσεως, τα στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας επεφύλασσαν έκπληξη για τον Σεβασμιώτατο και του ευχήθηκαν εγκάρδια για τα γενέθλιά του, τα οποία άγει σήμερα.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος, συγκινημένος, δέχθηκε τις ευχές όλων και τους ευχαρίστησε για τη χαρά που του προσέφεραν με την έκφραση της αγάπης τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων