08/07/2023 08/07/2023 Η μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Προκοπίου εορτάστηκε το Σάββατο 8 Ιουλίου 2023 στο φερώνυμο παρεκκλήσι του Αγίου στην ύπαιθρο της ορεινής τοποθεσίας της οροσειράς των ορίων Μίστρου Διρφύων και Σέτας του Δήμου Ερέτριας. Τελέσθηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με συλλειτουργούς τον Οικονόμο π. Εμμανουήλ Νταλλαρή, εφημέριο Iερού Nαού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ψαχνών και τον Πρεσβύτερο π....
08 Ιουλίου, 2023 - 19:04
Τελευταία ενημέρωση: 08/07/2023 - 19:31

Πανηγύρισε το παρεκκλήσι του Αγίου Προκοπίου στον Μίστρο Διρφύων

Διαδώστε:
Πανηγύρισε το παρεκκλήσι του Αγίου Προκοπίου στον Μίστρο Διρφύων

Η μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Προκοπίου εορτάστηκε το Σάββατο 8 Ιουλίου 2023 στο φερώνυμο παρεκκλήσι του Αγίου στην ύπαιθρο της ορεινής τοποθεσίας της οροσειράς των ορίων Μίστρου Διρφύων και Σέτας του Δήμου Ερέτριας.

Τελέσθηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με συλλειτουργούς τον Οικονόμο π. Εμμανουήλ Νταλλαρή, εφημέριο Iερού Nαού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ψαχνών και τον Πρεσβύτερο π. Δημήτριο Κορόζη εφημέριο Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Μίστρου Διρφύων.

Κατά την διάρκεια του κοινωνικού ο π. Εμμανουήλ ομίλησε για τον βίο και το μαρτύριο του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Προκόπιου.

Την εορτή τίμησαν πολλοί πιστοί οι οποίοι προσήλθαν από τον Μίστρο την Σέτα και την ευρύτερη περιοχήι ώστε να τιμήσουν την μνήμη και να λάβουν και την χάρη του Αγίου Προκοπίου.

(Φωτογραφίες: Δημήτριος Πετρογιάννης)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων