18/08/2024 18/08/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, ως Πρόεδρος του Δ.Σ του εν Ύδρα Κουλουρείου Νοσοκομείου παρέστη το εσπέρας του Σαββάτου της 17ης Αυγούστου 2024 στην 16η Φιλανθρωπική Εκδήλωση Μουσικής στο προαύλιο του Ιερού Καθεδρικού Ναού Ύδρας. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε για τα έργα που γίνονται στο Νοσοκομείο και ευχαρίστησε τους Ιατρούς, το προσωπικό,...
18 Αυγούστου, 2024 - 13:27
Τελευταία ενημέρωση: 18/08/2024 - 12:41

16η Φιλανθρωπική εκδήλωση Μουσικής στη Μητρόπολη Ύδρας

Διαδώστε:
16η Φιλανθρωπική εκδήλωση Μουσικής στη Μητρόπολη Ύδρας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, ως Πρόεδρος του Δ.Σ του εν Ύδρα Κουλουρείου Νοσοκομείου παρέστη το εσπέρας του Σαββάτου της 17ης Αυγούστου 2024 στην 16η Φιλανθρωπική Εκδήλωση Μουσικής στο προαύλιο του Ιερού Καθεδρικού Ναού Ύδρας.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε για τα έργα που γίνονται στο Νοσοκομείο και ευχαρίστησε τους Ιατρούς, το προσωπικό, τους Δωρητές – χορηγούς ως και τον κ. Αλέξανδρο Σοφιανό για την οργάνωση αυτής της εκδήλωσης τα έσοδα της οποίας θα δοθούν για τις ανάγκες του Ιδρύματος.

Εν συνεχεία ομίλησε και ο Ιατρός κ. Π. Μανίκης ενώ παρέστησαν ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. π. Νεκτάριος Δαρδανός, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος πρωτ. π. Ακίνδυνος Δαρδανός οι πολιτικές και στρατιωτικές αρχές της Νήσου, και πλήθος ακροατών.

Η ως άνω εκδήλωση εντάσσεται στο πρόγραμμα των “Θεομητορικών 2024”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων