19/11/2023 19/11/2023 Την Κυριακή 19η Νοεμβρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ κατόπιν αδελφικής αδείας του Κυριάρχου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου κ. Σεραφείμ, ιερούργησε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Πειραιώς όπου ο Υδραικός Σύνδεσμος Πειραιώς τίμησε την Ιερά μνήμη του Αγίου ενδόξου Νεομάρτυρος Κωνσταντίνου του Υδραίου. Ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον Θείο...
19 Νοεμβρίου, 2023 - 15:08
Τελευταία ενημέρωση: 19/11/2023 - 15:33

Ο Μητροπολίτης Εφραίμ στον εορτασμό του Αγίου Νεομάρτυρος Κωνσταντίνου του Υδραίου στον Πειραιά

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Εφραίμ στον εορτασμό του Αγίου Νεομάρτυρος Κωνσταντίνου του Υδραίου στον Πειραιά

Την Κυριακή 19η Νοεμβρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ κατόπιν αδελφικής αδείας του Κυριάρχου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου κ. Σεραφείμ, ιερούργησε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Πειραιώς όπου ο Υδραικός Σύνδεσμος Πειραιώς τίμησε την Ιερά μνήμη του Αγίου ενδόξου Νεομάρτυρος Κωνσταντίνου του Υδραίου.

Ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον Θείο Λόγο εμπνευσμένα και προ της απολύσεως της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος του Αγίου.

Πλήθος Υδραίων του Πειραιά ομού μετά των αρχών , προσήλθαν δια να τιμήσουν την μνήμη του Αγίου Κωνσταντίνου.

Την οργάνωση της Ιεράς πανηγύρεως έχει η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του Υ.Σ.Π.

Ακολούθησε ομιλία και δεξίωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλεως.

   

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων