22/04/2020 22/04/2020 Ακόμη ένας Ιεράρχης δώρισε το μισθό του σε Νοσοκομείο προκειμένου αυτό να διατεθεί στη μάχη που δίνεται κατά της πανδημίας του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, ο Σεβ. Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος μετέβη σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης και είχε συνάντηση με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Ευάγγελο Ντάκουλα, στον οποίο ανακοίνωσε και το σκοπό της επισκέψεως...
22 Απριλίου, 2020 - 22:47
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2020 - 22:49

Άλλος ένας Μητροπολίτης δώρισε το μισθό του σε Νοσοκομείο

Διαδώστε:
Άλλος ένας Μητροπολίτης δώρισε το μισθό του σε Νοσοκομείο

Ακόμη ένας Ιεράρχης δώρισε το μισθό του σε Νοσοκομείο προκειμένου αυτό να διατεθεί στη μάχη που δίνεται κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, ο Σεβ. Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος μετέβη σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης και είχε συνάντηση με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Ευάγγελο Ντάκουλα, στον οποίο ανακοίνωσε και το σκοπό της επισκέψεως του.

Παράλληλα, ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τις ευχαριστίες του και προς το προσωπικό του Νοσοκομείου για τις προσπάθειες που καταβάλει όλο αυτό το διάστημα.

Υπενθυμίζεται πως στην παρούσα κατάσταση τα Μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου έλαβαν την απόφαση, στην τακτική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την 1 Απριλίου, της καταθέσεως ενός μισθού προς τον Ειδικό Λογαριασμό Αντιμετωπίσεως Κορωνοϊού, προτρέποντας και τους υπολοίπους Αρχιερείς να πράξουν το ίδιο για τις ανάγκες του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων