12/09/2024 12/09/2024 Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024, το απόγευμα, στο πανηγυρίζον Παρεκκλήσιο της Παναγίας της Γιάτρισσας, στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, τελέσθηκε Μέγας Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου. Ο Ποιμενάρχης, στο Κήρυγμά του, τόνισε, ότι “η Παναγία πόνεσε και δίνει κουράγιο στους πονεμένους”. Και ευχήθηκε, να δίνει η Παναγία η Γιάτρισσα υγεία και κάθε αγαθό...
12 Σεπτεμβρίου, 2024 - 10:32
Τελευταία ενημέρωση: 12/09/2024 - 10:42

Εορτασμός Παναγίας Γιάτρισσας στο Νοσοκομείο Άρτας

Διαδώστε:
Εορτασμός Παναγίας Γιάτρισσας στο Νοσοκομείο Άρτας

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024, το απόγευμα, στο πανηγυρίζον Παρεκκλήσιο της Παναγίας της Γιάτρισσας, στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, τελέσθηκε Μέγας Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου.

Ο Ποιμενάρχης, στο Κήρυγμά του, τόνισε, ότι “η Παναγία πόνεσε και δίνει κουράγιο στους πονεμένους”.

Και ευχήθηκε, να δίνει η Παναγία η Γιάτρισσα υγεία και κάθε αγαθό στον Διοικητή, στο διοικητικό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας, σε όσους νοσηλεύονται σε αυτό και σε όλους τους ανθρώπους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων