27/02/2023 28/02/2023 Στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Άρτης τελέσθηκε το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, 27 Φεβρουαρίου 2023, το Μέγα Απόδειπνο, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλινίκου. Κατά το Τυπικό, εψάλη το πρώτο τμήμα του Μεγάλου Κανόνος, και οι πιστοί, με κατανυκτικές προσευχές, διήλθαν την πρώτη ημέρα της Αγίας Τεσσαρακοστής. Στο πέρας της Ιεράς...
27 Φεβρουαρίου, 2023 - 21:14
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2023 - 1:40

Μέγα Απόδειπνο στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Άρτης

Διαδώστε:
Μέγα Απόδειπνο στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Άρτης

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Άρτης τελέσθηκε το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, 27 Φεβρουαρίου 2023, το Μέγα Απόδειπνο, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλινίκου.

Κατά το Τυπικό, εψάλη το πρώτο τμήμα του Μεγάλου Κανόνος, και οι πιστοί, με κατανυκτικές προσευχές, διήλθαν την πρώτη ημέρα της Αγίας Τεσσαρακοστής.

Στο πέρας της Ιεράς Ακολουθίας, ο Σεβασμιώτατος, τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «ο νικηφόρος αγώνας προϋποθέτει ουράνια ενίσχυση».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων