16/09/2024 16/09/2024 Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024, το πρωΐ, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος Γουριανών Άρτης, λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος. Ο Σεπτός Ποιμενάρχης, στο Κήρυγμά του, τόνισε, ότι είναι “χριστιανός, όποιος σταυρώνει τα πάθη του”. Στο πέρας της Θείας λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος απένειμε το οφφίκιο του Πρωτοπρεσβυτέρου στον Εφημέριο της Ενορίας Προφήτου...
16 Σεπτεμβρίου, 2024 - 16:34
Τελευταία ενημέρωση: 16/09/2024 - 15:28

Μνήμη Αγίου Βησσαρίωνος και χειροθεσία Πρωτοπρεσβυτέρου στα Γουριανά Άρτης

Διαδώστε:
Μνήμη Αγίου Βησσαρίωνος και χειροθεσία Πρωτοπρεσβυτέρου στα Γουριανά Άρτης

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024, το πρωΐ, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος Γουριανών Άρτης, λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος.

Ο Σεπτός Ποιμενάρχης, στο Κήρυγμά του, τόνισε, ότι είναι “χριστιανός, όποιος σταυρώνει τα πάθη του”.

Στο πέρας της Θείας λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος απένειμε το οφφίκιο του Πρωτοπρεσβυτέρου στον Εφημέριο της Ενορίας Προφήτου Ηλιού Κάτω Γραικικού Ιερέα Κωνσταντίνο Πολύζο, ως αναγνώριση, της ιεροπρεπούς αναστροφής του προχειρισθέντος Ιερέως, αλλά και της πολυετούς φιλότιμης, ολοπρόθυμης και αγόγγυστης Ιερατικής διακονίας και προσφοράς του, καθώς και της υποδειγματικής υπακοής του στην Εκκλησία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων