28/11/2023 28/11/2023 Την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023, το πρωΐ, στο Πνευματικό Κέντρο “Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος” της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης, πραγματοποιήθηκε Παγκυκλική Σύναξη Μελέτης Αγίας Γραφής. Στο ξεκίνημα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου. Στην συνέχεια, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου, προβλήθηκε ταινία με...
28 Νοεμβρίου, 2023 - 14:05
Τελευταία ενημέρωση: 28/11/2023 - 14:10

Παγκυκλική Σύναξη Μελέτης Αγίας Γραφής στην Άρτα

Διαδώστε:
Παγκυκλική Σύναξη Μελέτης Αγίας Γραφής στην Άρτα

Την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023, το πρωΐ, στο Πνευματικό Κέντρο “Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος” της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης, πραγματοποιήθηκε Παγκυκλική Σύναξη Μελέτης Αγίας Γραφής.

Στο ξεκίνημα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου.

Στην συνέχεια, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου, προβλήθηκε ταινία με θέμα “Άγιοι γίνεσθε” και μετά από κάποια σχετικά ποιήματα, ο Ποιμενάρχης μίλησε για την αγιότητα και τόνισε, ότι “αγιότητα είναι πορεία ανόδου εκ γης προς Ουρανόν”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων