28/08/2024 28/08/2024 Την Κυριακή 25 Αυγούστου 2024 στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού, του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, του Δημάρχου Αγρινίου, του Διοικητή και Υποδιοικητή Πυροσβεστικής Αγρινίου και μελών του δημοτικού και περιφερειακού συμβουλίου έλαβε χώρα η επετειακή εκδήλωση με τίτλο: Εκκλησία, Εθελοντισμός και Φιλανθρωπία.  ...
28 Αυγούστου, 2024 - 19:34
Τελευταία ενημέρωση: 28/08/2024 - 19:10

Εκδήλωση για τα 12 χρόνια λειτουργίας κοινωνικού φροντιστηρίου στη Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Διαδώστε:
Εκδήλωση για τα 12 χρόνια λειτουργίας κοινωνικού φροντιστηρίου στη Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Την Κυριακή 25 Αυγούστου 2024 στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού, του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, του Δημάρχου Αγρινίου, του Διοικητή και Υποδιοικητή Πυροσβεστικής Αγρινίου και μελών του δημοτικού και περιφερειακού συμβουλίου έλαβε χώρα η επετειακή εκδήλωση με τίτλο: Εκκλησία, Εθελοντισμός και Φιλανθρωπία.

 

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στα 12 χρόνια λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης» καθώς και στο ευρύτερο φιλανθρωπικό έργο της τοπικής εκκλησίας.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε από νωρίς τον αύλειο χώρο του Ναού για να παρακολουθήσει την εκδήλωση, που περιλάμβανε ύμνους και τραγούδια απ’ τη χορωδία γυναικών και τη χορωδία του κατηχητικού του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων