02/09/2024 02/09/2024 Μετακατασκηνωτική εκδρομή στα Μετέωρα πραγματοποίησαν το Σάββατο 31 Αυγούστου 2024 τα στελέχη που διηκόνησαν στην λειτουργία των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας το φετινό καλοκαίρι. Επικεφαλής της εκδρομής ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός, ο οποίος ανέβηκε με τα στελέχη της Κατασκήνωσης στο Μεγάλο Μετέωρο και στην Ιερά Μονή του...
02 Σεπτεμβρίου, 2024 - 14:28
Τελευταία ενημέρωση: 02/09/2024 - 14:14

Εκδρομή των Στελεχών των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Διαδώστε:
Εκδρομή των Στελεχών των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Μετακατασκηνωτική εκδρομή στα Μετέωρα πραγματοποίησαν το Σάββατο 31 Αυγούστου 2024 τα στελέχη που διηκόνησαν στην λειτουργία των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας το φετινό καλοκαίρι.

Επικεφαλής της εκδρομής ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός, ο οποίος ανέβηκε με τα στελέχη της Κατασκήνωσης στο Μεγάλο Μετέωρο και στην Ιερά Μονή του Αγίου Στεφάνου, προσκύνησαν τα Ιερά Λείψανα και τα Ιερά Κειμήλια που φυλάσσονται εκεί, ξεναγήθηκαν στους χώρους των Ιερών Μονών και θαύμασαν την ομορφιά των Μετεωρίτικων βράχων και τοπίων.

Ακολούθησε γεύμα από τον Σεβασμιώτατο σε εστιατόριο της περιοχής και στη συνέχεια επισκέφθηκαν την πόλη των Ιωαννίνων. Περπάτησαν στη λίμνη, όπου ο Σεβασμιώτατος συζήτησε με τους νέους και τις νέες για την λειτουργία της Κατασκήνωσης, την προσφορά στα παιδιά και στους νέους, υπογραμμίζοντας ιδιαίτερα την αξία και την σπουδαιότητα της συγκεκριμένης ποιμαντικής διακονίας.

Οι Αρχηγοί, οι Ομαδάρχες, οι Ομαδάρχισσες και τα λοιπά στελέχη είχαν την ευκαιρία για στιγμές χαλάρωσης, συναναστροφής, σύσφιξης των πνευματικών τους δεσμών, ανταλλαγής κατασκηνωτικών εμπειριών και απόψεων για σύγχρονα θέματα κατήχησης. Πάνω από όλα είχαν την ευκαιρία και τη χαρά να επικοινωνήσουν με τον Επίσκοπό τους να ανταλλάξουν απόψεις και να λάβουν συμβουλές και νουθεσίες του για την περαιτέρω διακονία τους στον ευαίσθητο αυτό ποιμαντικό τομέα της Εκκλησίας.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων