16/11/2023 16/11/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός, πρόεδρος του Εκκλησιαστικού και Ιεραποστολικού Ιδρύματος «Κέντρο Εσωτερικής και Εξωτερικής Ιεραποστολής Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», προσκαλεί στην τελετή των εγκαινίων του ανακαινισθέντος κτιρίου στο οποίο θα στεγασθούν οι δύο φιλανθρωπικές δράσεις της Μητρόπολης στο Μεσολόγγι, το Συσσίτιο Απόρων «Σπίτι Γαλήνης Χριστού» και το «Κέντρο Συμπαραστάσεως Οικογενείας».  ...
16 Νοεμβρίου, 2023 - 12:54
Τελευταία ενημέρωση: 16/11/2023 - 12:36

Ι.Μ. Αιτωλίας: Εγκαίνια Σπιτιού Γαλήνης και Κέντρου Συμπαράστασης Οικογένειας στο Μεσολόγγι 

Διαδώστε:
Ι.Μ. Αιτωλίας: Εγκαίνια Σπιτιού Γαλήνης και Κέντρου Συμπαράστασης Οικογένειας στο Μεσολόγγι 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός, πρόεδρος του Εκκλησιαστικού και Ιεραποστολικού Ιδρύματος «Κέντρο Εσωτερικής και Εξωτερικής Ιεραποστολής Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», προσκαλεί στην τελετή των εγκαινίων του ανακαινισθέντος κτιρίου στο οποίο θα στεγασθούν οι δύο φιλανθρωπικές δράσεις της Μητρόπολης στο Μεσολόγγι, το Συσσίτιο Απόρων «Σπίτι Γαλήνης Χριστού» και το «Κέντρο Συμπαραστάσεως Οικογενείας».

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων