Ι.Μ. Αιτωλίας και Ακαρνανίας
11 Ιουλίου, 2024

Ο Αιτωλίας και Ακαρνανίας Δαμασκηνός επισκέφθηκε τις κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητρόπολης

Διαδώστε:

Με την Κατασκηνωτική Περίοδο των Κοριτσιών του Δημοτικού Σχολείου συνεχίζονται οι Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, στην Ρίζα Ναυπακτίας.

Το απόγευμα της Δευτέρας 8ης Ιουλίου 2024 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός επισκέφθηκε τις παραθαλάσσιες κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητροπόλεως για να τελέσει την Ακολουθία του Αγιασμού και να επικοινωνήσει με τις κατασκηνώτριες.

Τα κορίτσια, με επικεφαλής την Αρχηγό της περιόδου κα Δήμητρα Λιάγκα – Αναγνωστού και όλα τα στελέχη καλωσόρισαν με χαρά τον Ποιμενάρχη τους, του αφιέρωσαν κατασκηνωτικά τραγούδια και είχαν μαζί του έναν εποικοδομητικό διάλογο.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στις κατασκηνώτριες, τα στελέχη και την αρχηγό να έχουν μια καλή, ευλογημένη και καρποφόρα κατασκηνωτική περίοδο. Αποκάλυψε το όνομα της Κατασκήνωσης, που είναι «Στης Παναγιάς την αγκαλιά» και έδωσε τα ονόματα στην κάθε ομάδα ξεχωριστά, που σχετίζονται με τις αρετές της Παναγίας. Με μία διδακτική ιστορία εξήγησε πως η Παναγία προστατεύει όλους τους ανθρώπους και τόνισε στα κορίτσια, ότι σε όλη την διάρκεια της Κατασκήνωσης θα παίρνουν χαρά, αφού θα βρίσκονται στην αγκαλιά της Παναγίας μας, ενώ πριν αναχωρήσει μοίρασε σε όλες αναμνηστικά δώρα και ενθύμια της Κατασκήνωσης.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Διαδώστε: