Ι.Μ. Αλεξανδρουπόλεως
05 Ιουνίου, 2024

Η Ι.Μ. Αλεξανδρουπόλεως για παραπλανητικό βίντεο-διαφήμιση με τον Μητροπολίτη Άνθιμο

Διαδώστε:

Μετά το μεταποιημένο βίντεο που κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα Tik Tok και παρουσίαζε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο να «διαφημίζει» δήθεν «θεραπεία» για την καταπολέμηση αρθρίτιδας και λοιπών παθήσεων των αρθρώσεων, ακόμη ένα παρομοίου περιεχομένου βίντεο κυκλοφορεί στις πλατφόρμες Facebook και Tik Tok με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο.

Με ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως ενημερώνει ότι το «παραπλανητικό αυτό βίντεο έχει ως σκοπό την εξαπάτηση του κοινού με αποκλειστικό σκοπό τον προσπορισμό παράνομου οικονομικού οφέλους» και κάνει γνωστό ότι «έχει απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές για να αναζητηθούν οι ευθύνες που υπάρχουν από αυτήν την ποινικά κολάσιμη πράξη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως:

Η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως ενημερώνει ότι κυκλοφορεί στις πλατφόρμες Facebook και Tik Tok μεταποιημένο βίντεο που παρουσιάζει τον μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο να “διαφημίζει” δήθεν “θεραπεία” για την καταπολέμηση αρθρίτιδας και λοιπών παθήσεων των αρθρώσεων.

Το παραπλανητικό αυτό βίντεο έχει ως σκοπό την εξαπάτηση του κοινού με αποκλειστικό σκοπό τον προσπορισμό παράνομου οικονομικού οφέλους. Η Ιερά Μητρόπολη έχει απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές για να αναζητηθούν οι ευθύνες που υπάρχουν από αυτήν την ποινικά κολάσιμη πράξη.

Διαδώστε: