01/03/2020 01/03/2020 Την Κυριακή της Τυρινής, 1 Μαρτίου 2020, στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Αλεξανδρουπόλεως, τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Ανθίμου. Κατά τη διάρκεια του κοινωνικού, ανεγνώσθει η Εγκύκλιος του Σεβασμιωτάτου επί τη ενάρξει της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής. (Διαβάστε ολόκληρη την εγκύκλιο εδώ). Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους...
01 Μαρτίου, 2020 - 18:53
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2020 - 18:34

Κυριακή της Τυρινής στην Αλεξανδρούπολη

Διαδώστε:
Κυριακή της Τυρινής στην Αλεξανδρούπολη

Την Κυριακή της Τυρινής, 1 Μαρτίου 2020, στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Αλεξανδρουπόλεως, τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Ανθίμου. Κατά τη διάρκεια του κοινωνικού, ανεγνώσθει η Εγκύκλιος του Σεβασμιωτάτου επί τη ενάρξει της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής. (Διαβάστε ολόκληρη την εγκύκλιο εδώ).

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους παρευρισκομένους καλή κι ευλογημένη Σαρακοστή, προτρέποντας να ζήσουμε τα γεγονότα της Πίστεώς μας, όπως η Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή με υγεία και σύνεση, ώστε να αξιωθούμε να φτάσουμε στο Πάσχα.

 

 

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων