07/02/2024 08/02/2024 Η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας για τους τροφίμους και τους εργαζομένους του Σταυρίδειου Ιδρύματος περιθάλψεως χρονίως πασχόντων «Ο Άγιος Κυπριανός» πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024. Την πίτα έκοψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος παρουσία εκπροσώπων του Στρατού και της Αστυνομίας, των μελών του Δ.Σ., των ιατρών και του προσωπικού του Ιδρύματος και πολλών...
07 Φεβρουαρίου, 2024 - 21:48
Τελευταία ενημέρωση: 08/02/2024 - 0:17

Ο Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος ευλόγησε τη Βασιλόπιτα στο Σταυρίδειο Ίδρυμα χρονίως πασχόντων

Διαδώστε:
Ο Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος ευλόγησε τη Βασιλόπιτα στο Σταυρίδειο Ίδρυμα χρονίως πασχόντων

Η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας για τους τροφίμους και τους εργαζομένους του Σταυρίδειου Ιδρύματος περιθάλψεως χρονίως πασχόντων «Ο Άγιος Κυπριανός» πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024.

Την πίτα έκοψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος παρουσία εκπροσώπων του Στρατού και της Αστυνομίας, των μελών του Δ.Σ., των ιατρών και του προσωπικού του Ιδρύματος και πολλών εκ των περιπατητικών γερόντων.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον Διευθυντή, τα Μέλη του Δ.Σ. και όλους όσους εργάζονται στο ίδρυμα για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους τροφίμους και ευχήθηκε ο Θεός να ανταποδώσει πολλαπλασίως την ευλογία του στις οικογένειές τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων