16/06/2024 16/06/2024 Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος λειτούργησε χθες στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μάκρης πλαισιωμένος από ιερείς της Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως. Πλήθος κόσμου συμμετείχε στη Θεία Λειτουργία για να προσευχηθεί για την ανάπαυση της ψυχής του προσφιλέστατου π. Πολυκάρπου. Δώδεκα χρόνια συμπληρώνονται από την κοίμηση του Γέροντος. Πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας, δίπλα από το...
16 Ιουνίου, 2024 - 13:11
Τελευταία ενημέρωση: 16/06/2024 - 12:56

Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως στο μνημόσυνο του μακαριστού Γέροντος π. Πολυκάρπου Μαντζάρογλου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως στο μνημόσυνο του μακαριστού Γέροντος π. Πολυκάρπου Μαντζάρογλου

Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος λειτούργησε χθες στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μάκρης πλαισιωμένος από ιερείς της Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως.

Πλήθος κόσμου συμμετείχε στη Θεία Λειτουργία για να προσευχηθεί για την ανάπαυση της ψυχής του προσφιλέστατου π. Πολυκάρπου. Δώδεκα χρόνια συμπληρώνονται από την κοίμηση του Γέροντος. Πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας, δίπλα από το καθολικό της μονής όπου βρίσκεται ο τάφος του Γέροντος, τελέσθηκε το μνημόσυνό του.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων