30/08/2024 30/08/2024 Τέσσερις κατασκηνωτικοί περίοδοι πραγματοποιήθηκαν και φέτος στην κατασκήνωση με τη συμμετοχή των παιδιών να φτάνει περίπου στους 500 μαθητές και μαθήτριες δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου καθώς και μία περίοδος φοιτητών και αποφοίτων.   Οι ήμερες ολοκληρώθηκαν με πολύ παιχνίδι, ψυχαγωγία, αθλητισμό, κατήχηση, εξομολόγηση και την συμμετοχή στη Θεία Λειτουργία. Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος επισκέφθηκε...
30 Αυγούστου, 2024 - 20:20
Τελευταία ενημέρωση: 30/08/2024 - 19:48

Ολοκληρώθηκαν για φέτος οι περίοδοι της κατασκήνωσης στη Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκαν για φέτος οι περίοδοι της κατασκήνωσης στη Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως

Τέσσερις κατασκηνωτικοί περίοδοι πραγματοποιήθηκαν και φέτος στην κατασκήνωση με τη συμμετοχή των παιδιών να φτάνει περίπου στους 500 μαθητές και μαθήτριες δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου καθώς και μία περίοδος φοιτητών και αποφοίτων.

 

Οι ήμερες ολοκληρώθηκαν με πολύ παιχνίδι, ψυχαγωγία, αθλητισμό, κατήχηση, εξομολόγηση και την συμμετοχή στη Θεία Λειτουργία.

Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος επισκέφθηκε όλες τις περιόδους και μίλησε στα παιδιά για την κατασκηνωτική ζωή καθώς και απάντησε στις διάφορες ερωτήσεις που του απηύθυναν.

Τέλος, ο οικείος Ποιμενάρχης ευχαρίστησε τους ιερείς που είναι υπεύθυνοι για την κατήχηση των παιδιών στην κατασκήνωση, τους αρχηγούς, τους ομαδάρχες, τον μάγειρα, τις κυρίες που βοηθούν στη κουζίνα καθώς και όλους όσους εργάστηκαν για την άρτια διεξαγωγή της φετινής κατασκηνωτικής χρονιάς.

 

Κατασκήνωση 2024

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων