27/08/2022 27/08/2022 Πανηγυρικά εορτάστηκε η μνήμη του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Φανουρίου στο ομώνυμο εκκλησάκι που είναι αφιερωμένο στον Άγιο, στις παρυφές του Παλαμηδίου, την Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022. Πρόκειται για ένα παρεκκλήσιο του ενοριακού Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, το οποίο ανακαινίστηκε πρόσφατα από το εκκλησιαστικό συμβούλιο. Τον πανηγυρικό εσπερινό τέλεσε ο Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως Αργολίδας, Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Παπουλέσης....
27 Αυγούστου, 2022 - 10:00
Τελευταία ενημέρωση: 27/08/2022 - 9:49

Εκατοντάδες Φανουρόπιτες στην Ευαγγελίστρια Ναυπλίου

Διαδώστε:
Εκατοντάδες Φανουρόπιτες στην Ευαγγελίστρια Ναυπλίου

Πανηγυρικά εορτάστηκε η μνήμη του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Φανουρίου στο ομώνυμο εκκλησάκι που είναι αφιερωμένο στον Άγιο, στις παρυφές του Παλαμηδίου, την Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022.

Πρόκειται για ένα παρεκκλήσιο του ενοριακού Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, το οποίο ανακαινίστηκε πρόσφατα από το εκκλησιαστικό συμβούλιο.

Τον πανηγυρικό εσπερινό τέλεσε ο Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως Αργολίδας, Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Παπουλέσης.

Μετά το τέλος του εσπερινού ακολούθησε η λιτάνευση της ιεράς εικόνας.

Μετά το πέρας του εορταστικού εσπερινού, ο εφημέριος του ναού πρωτοπρεσβύτερος π. Ελευθέριος Μίχος ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν για ακόμα μία χρονιά του Άγιο Φανούριο.

Να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο εκκλησάκι εορτάζεται όλως ιδιαιτέρως η εορτή του Αγίου Φανουρίου από πάρα πολύ παλιά.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων