28/06/2024 28/06/2024 Εκοιμήθη εν Κυρίω ο πρώην Εφημέριος του Ενοριακού Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Άρια Ναυπλίου, Πρωτοπρεσβύτερος π. Κωνσταντίνος Ζαφείρης. Ο ακούραστος ιερέας γεννήθηκε το 1935 στο Αραχναίο Αργολίδας και κατόπιν ήρθε στο Ναύπλιο. Φοίτησε στην Ριζάρειο Σχολή και κατόπιν τελείωσε και τη Θεολογική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Χειροτονήθηκε ιερέας από τον αείμνηστο Μητροπολίτη Αργολίδος Χρυσόστομο...
28 Ιουνίου, 2024 - 19:17
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2024 - 19:30

Εκοιμήθη ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Κωνσταντίνος Ζαφείρης

Διαδώστε:
Εκοιμήθη ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Κωνσταντίνος Ζαφείρης

Εκοιμήθη εν Κυρίω ο πρώην Εφημέριος του Ενοριακού Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Άρια Ναυπλίου, Πρωτοπρεσβύτερος π. Κωνσταντίνος Ζαφείρης.

Ο ακούραστος ιερέας γεννήθηκε το 1935 στο Αραχναίο Αργολίδας και κατόπιν ήρθε στο Ναύπλιο.

Φοίτησε στην Ριζάρειο Σχολή και κατόπιν τελείωσε και τη Θεολογική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Χειροτονήθηκε ιερέας από τον αείμνηστο Μητροπολίτη Αργολίδος Χρυσόστομο Δεληγιαννόπουλο και τοποθετήθηκε αρχικά Εφημέριος στο Αραχναίο το 1979.

Κατόπιν μετατέθηκε στο Μετόχι Αργολίδας στον Άγιο Νικόλαο για 2 έτη. Η τελική του μετάθεση ήταν στην Ενορία της Άριας Ναυπλίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου.

Η Eξόδιος Eκολουθία θα τελεστεί το Σάββατο 29 Ιουνίου 2024 και ώρα 6:30 μ.μ. στον Ενοριακό Ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Άρια Ναυπλίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων