04/07/2023 04/07/2023 Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ» Ναυπλίου, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ναυπλιέων και τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. διοργάνωσαν εκδήλωση, την Δευτέρα 3 Ιουλίου, στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού, με ομιλητή τον Ιεροκήρυκα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και Διευθυντή του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (Ι.Π.Ε.), Αρχιμανδρίτη Θεολόγο Αλεξανδράκη, με θέμα: «Η Ποιμαντική...
04 Ιουλίου, 2023 - 11:16
Τελευταία ενημέρωση: 04/07/2023 - 14:02

Ευαγγελίστρια Ναυπλίου: Εκδήλωση με θέμα “Η ποιμαντική της Εκκλησίας στη σύγχρονη κοινωνία”

Διαδώστε:
Ευαγγελίστρια Ναυπλίου: Εκδήλωση με θέμα “Η ποιμαντική της Εκκλησίας στη σύγχρονη κοινωνία”

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ» Ναυπλίου, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ναυπλιέων και τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. διοργάνωσαν εκδήλωση, την Δευτέρα 3 Ιουλίου, στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού, με ομιλητή τον Ιεροκήρυκα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και Διευθυντή του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (Ι.Π.Ε.), Αρχιμανδρίτη Θεολόγο Αλεξανδράκη, με θέμα: «Η Ποιμαντική της Εκκλησίας στη σύγχρονη κοινωνία».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος , ο οποίος ευχαρίστησε τον π. Θεολόγο Αλεξανδράκη καθώς και τον εφημέριο π. Ελευθέριο Μίχο για την άψογη διοργάνωση.

Ακολούθησε μουσική εκδήλωση με το μουσικό σχήμα «Βυζαντινοί και παραδοσιακοί αντίλαλοι» υπό τη διεύθυνση του χοράρχη Κωνσταντίνου Ρούτουλα με θρησκευτικά και παραδοσιακά τραγούδια. Και χορευτικά από το “Εργαστήρι Ελληνικού Χορού” υπό την Δ/νση του Χρήστου Λεβέντη.

Την εκδήλωση προλόγισε η Ρούλα Παπαδημητρίου, Θεολόγος, ραδιοφωνική παραγωγός του ραδιοφωνικού σταθμού της Μητροπόλεως Αργολίδος . Χαιρετισμό απεύθυναν ο πρωτοπρεσβύτερος και εφημέριος του ιερού ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου π. Ελευθέριος Μίχος και ο Δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων