01/07/2023 01/07/2023 Με κάθε λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια εόρτασε η πόλη του Ναυπλίου την εορτή των Αγίων Αναργύρων, στον ομώνυμο εκκλησάκι που βρίσκεται στο λόφο της Ακροναυπλίας ,κάτω από το μαγευτικό φρούριο της πόλης ,το Παλαμήδι. Τον πανηγυρικό εσπερινό τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης π. Λεόντιος Ξηνταρόπουλος ,ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο. Μετά το πέρας του εσπερινού ακολούθησε...
01 Ιουλίου, 2023 - 11:45
Τελευταία ενημέρωση: 01/07/2023 - 11:55

Η εορτή των Αγίων Αναργύρων στο Ναύπλιο (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Η εορτή των Αγίων Αναργύρων στο Ναύπλιο (ΦΩΤΟ)

Με κάθε λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια εόρτασε η πόλη του Ναυπλίου την εορτή των Αγίων Αναργύρων, στον ομώνυμο εκκλησάκι που βρίσκεται στο λόφο της Ακροναυπλίας ,κάτω από το μαγευτικό φρούριο της πόλης ,το Παλαμήδι.

Τον πανηγυρικό εσπερινό τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης π. Λεόντιος Ξηνταρόπουλος ,ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο. Μετά το πέρας του εσπερινού ακολούθησε η λιτάνευση της ιερής εικόνας των Αγίων μέσα στα σοκάκια της Ακροναυπλίας.

Κατά τον εσπερινό έψαλλε ο πρωτοψάλτης του Μητροπολιτικού Ιερού ναού του Αγίου Γεωργίου και πρόεδρος του συνδέσμου Ιεροψαλτών Αργολίδας Δημήτριος Καρκαλάτος .

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων