22/07/2024 22/07/2024 Στην Αργολίδα βρέθηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ταλαντίου κ. Επιφάνιος και συγκεκριμένα στην πόλη του Άργους, με την ευλογία του Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου, για να τελέσει το Ιερό μυστήριο της βαπτίσεως της κόρης του ιερέα π. Ευαγγέλου Πολυχρονόπουλου από το Άργος. Η βάφτιση έγινε στον ιερό ναό Αγίας Τριάδος στην περιοχή Άκοβα Αργολίδας, παρουσία φίλων...
22 Ιουλίου, 2024 - 12:00
Τελευταία ενημέρωση: 22/07/2024 - 12:01

Ο Επίσκοπος Ταλαντίου Επιφάνιος στην Αργολίδα

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Ταλαντίου Επιφάνιος στην Αργολίδα

Στην Αργολίδα βρέθηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ταλαντίου κ. Επιφάνιος και συγκεκριμένα στην πόλη του Άργους, με την ευλογία του Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου, για να τελέσει το Ιερό μυστήριο της βαπτίσεως της κόρης του ιερέα π. Ευαγγέλου Πολυχρονόπουλου από το Άργος.

Η βάφτιση έγινε στον ιερό ναό Αγίας Τριάδος στην περιοχή Άκοβα Αργολίδας, παρουσία φίλων και συγγενών του Ιερέα π. Ευαγγέλου Πολυχρονόπουλου και της συζύγου του Κωνσταντίνα Σελλή, το όνομα της νεοφώτιστης, Χριστίνα, η οποία είναι το δεύτερο παιδί του ζευγαριού.

Στην βάπτιση ήταν κι ο πρόεδρος του ΙΣΚΕ και παππούς της νεοφώτιστης, π. Γεώργιος Σελλής. Ο Θεοφιλέστατος μετά τη βάπτιση ευχήθηκε στους γονείς ότι καλύτερο για τη μικρή Χριστίνα και να είναι πάντα κάτω από τη σκέπη του μεγαλοδύναμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων