26/06/2024 26/06/2024 Ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος με μήνυμά του καλεί τα παιδιά στις κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως Αργολίδας “Φαρμακά”. Αναλυτικά αναφέρει:  Αγαπητό μου παιδί, Με μεγάλη χαρά επικοινωνώ μαζί σου για να σου αναγγείλω την λειτουργία των εκκλησιαστικών κατασκηνώσεων στο “Φαρμακά”. Όλα τα προηγούμενα καλοκαίρια φιλοξενηθήκαμε σε διάφορες κατασκηνώσεις. Όμως από το φετινό καλοκαίρι αποκτήσαμε το δικό...
26 Ιουνίου, 2024 - 12:41
Τελευταία ενημέρωση: 26/06/2024 - 12:44

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος καλεί τα παιδιά στις Κατασκηνώσεις

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αργολίδος καλεί τα παιδιά στις Κατασκηνώσεις

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος με μήνυμά του καλεί τα παιδιά στις κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως Αργολίδας “Φαρμακά”.

Αναλυτικά αναφέρει: 

Αγαπητό μου παιδί,

Με μεγάλη χαρά επικοινωνώ μαζί σου για να σου αναγγείλω την λειτουργία των εκκλησιαστικών κατασκηνώσεων στο “Φαρμακά”. Όλα τα προηγούμενα καλοκαίρια φιλοξενηθήκαμε σε διάφορες κατασκηνώσεις. Όμως από το φετινό καλοκαίρι αποκτήσαμε το δικό μας σπίτι. Οι κατασκηνώσεις του “Φαρμακά”, μετά από πολλές προσπάθειες, πολλούς κόπους και θυσίες, αλλά και πολλά έξοδα, ανακαινίστηκαν πλήρως, με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, ώστε η διαμονή των παιδιών να είναι ευχάριστη και εποικοδομητική. Κτισμένη σε μία όμορφη καταπράσινη πλαγιά, μέσα στο ελατοδάσος του Φαρμακά, περιμένει όλα τα παιδιά της Αργολίδας να περάσουν όμορφες και ξένοιαστες ημέρες.

Η κατασκήνωση σου δίνει την ευκαιρία να γευθείς γνήσιες ανθρώπινες σχέσεις. Συμμετέχοντας στο κοινό πρόγραμμα καλλιεργείς τον αλληλοσεβασμό, την αλληλοεκτίμηση, την συντροφικότητα, πράγματα πολύτιμα για την υγιή ωρίμανση της προσωπικότητάς σου. Παράλληλα καθώς αναλαμβάνεις κάποιες ευθύνες απέναντι στον εαυτό σου, όπως είναι το προσωπικό σου νοικοκυριό, αλλά και απέναντι στους άλλους, όπως είναι η κοινή ώρα του φαγητού, η ξεκούραση, το ομαδικό παιχνίδι, αποκτάς πολύτιμες εμπειρίες για την μετέπειτα ζωή σου. Ακόμη συμμετέχοντας στη λειτουργική ζωή της εκκλησίας μας, γεύεσαι την ουσία της Πίστης μας. Δοκιμάζεις την εμπειρία της ενότητας και της αδελφοσύνης. Με δύο λόγια η κατασκήνωση είναι ο χώρος, όπου κάθε παιδί παίζοντας μαθαίνει τη ζωή.

Ο Μητροπολίτης, οι Αρχηγοί, και τα Στελέχη της Κατασκήνωσης σε περιμένουμε και σου ευχόμαστε, Καλή Κατασκήνωση!!!

Με θερμές ευχές

Ο Αργολίδος Νεκτάριος

 

ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Α. 19-25 Ιουλίου, αγόρια που έχουν τελειώσει την Τετάρτη Δημοτικού μέχρι Α ́ Γυμνασίου

Β. 25 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου. Αγόρια που έχουν τελειώσει την Β ́ Γυμνασίου έως Γ ́Λυκείου

Γ. 1-7 Αυγούστου. Κορίτσια που έχουν τελειώσει την Τετάρτη Δημοτικού μέχρι Α ́ Γυμνασίου

Δ. 7-14 Αυγούστου. Κορίτσια που έχουν τελειώσει την Β ́ Γυμνασίου έως Γ ́Λυκείου.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ

Υπεύθυνη Κοριτσιών: Χριστίνα Ματθαίου 694 669 6608

Υπεύθυνος αγοριών Δημοτικού: π. Δημήτριος Κρουσταλάκης
698 747 4766

Υπεύθυνος αγοριών Γυμνασίου: π. Αντώνιος Φιλιππής
694 941 5485

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Α’ και Γ’ περιόδου: 70 ευρώ
Β’ και Δ’ περιόδου: 80 ευρώ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων