29/07/2023 30/07/2023 Πιο μεγάλη και πιο εμπλουτισμένη, άνοιξε τις πύλες της την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023 η ετήσια Έκθεση Βιβλίου, την οποία διοργανώνουν ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού – Περιβάλλοντος – Αθλητισμού – Τουρισμού (Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.) σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών (ΠΟΕΒ), στην πλατεία Ωνάση στο κέντρο του Ναυπλίου. Η έκθεση θα...
29 Ιουλίου, 2023 - 19:51
Τελευταία ενημέρωση: 30/07/2023 - 2:41

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος στην ετήσια Έκθεση Βιβλίου του Δήμου Ναυπλιέων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αργολίδος στην ετήσια Έκθεση Βιβλίου του Δήμου Ναυπλιέων

Πιο μεγάλη και πιο εμπλουτισμένη, άνοιξε τις πύλες της την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023 η ετήσια Έκθεση Βιβλίου, την οποία διοργανώνουν ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού – Περιβάλλοντος – Αθλητισμού – Τουρισμού (Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.) σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών (ΠΟΕΒ), στην πλατεία Ωνάση στο κέντρο του Ναυπλίου. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 20 Αυγούστου 2023.

Η φετινή διοργάνωση φιλοξενεί 50 εκδοτικούς οίκους με νέες και παλαιότερες εκδόσεις ενώ θα συμμετέχουν με δικά τους περίπτερα , η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδoς, ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες «Οδύσσεια» του Νομού Αργολίδας, καθώς και η Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών του νομού.

Τα εγκαίνια τελέστηκαν από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο παρουσία του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου.

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι καθημερινά, από τις 19:30 έως 24:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Περισσότερες φωτογραφίες:

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων