20/09/2024 22/09/2024 Τη μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Ευσταθίου, Προστάτου των Κυνηγών, εορτάζουν στο ομώνυμο εκκλησάκι που βρίσκεται στον Άγιο Αδριανό (Κατσίγκρι) στο Ναύπλιο. Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024, παραμονή της εορτής, τελέστηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδος κ.  Νεκταρίου. Τον Εσπερινό παρακολούθησε πολύς κόσμος από την περιοχή της Αργολίδας,...
20 Σεπτεμβρίου, 2024 - 11:07
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2024 - 21:45

Πανηγυρίζει το μοναδικό εκκλησάκι του Αγίου Ευσταθίου στην Αργολίδα

Διαδώστε:
Πανηγυρίζει το μοναδικό εκκλησάκι του Αγίου Ευσταθίου στην Αργολίδα

Τη μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Ευσταθίου, Προστάτου των Κυνηγών, εορτάζουν στο ομώνυμο εκκλησάκι που βρίσκεται στον Άγιο Αδριανό (Κατσίγκρι) στο Ναύπλιο.

Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024, παραμονή της εορτής, τελέστηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδος κ.  Νεκταρίου.

Τον Εσπερινό παρακολούθησε πολύς κόσμος από την περιοχή της Αργολίδας, μιας και είναι ο μοναδικός ναός αφιερωμένος στον Άγιο Ευστάθιο.

Στο τέλος του Εσπερινού ο εφημέριος του Ιερού Ναού π. Παναγιώτης Δήμας εκφράζοντας και το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ναού ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Αργολίδος και τους ιερείς που συμμετείχαν στην Ακολουθία του Εσπερινού καθώς κι όσους προσήλθαν και τίμησαν τον Άγιο.

Ανήμερα της εορτής, την  Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024, τελέστηκε ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων