03/10/2022 03/10/2022 Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο είχε ο Γενικός Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στον ομώνυμο νομό. Κατά την επίσκεψη του ο κ. Μαρινάκης συνοδεύεται από τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Στύλιο, τον Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο...
03 Οκτωβρίου, 2022 - 16:56
Τελευταία ενημέρωση: 03/10/2022 - 18:51

Στον Μητροπολίτη Αργολίδος ο ΓΓ της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Αργολίδος ο ΓΓ της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης

Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο είχε ο Γενικός Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στον ομώνυμο νομό.

Κατά την επίσκεψη του ο κ. Μαρινάκης συνοδεύεται από τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Στύλιο, τον Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη, τον Γενικό Γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος Ευθύμιο Μπακογιάννη και τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού Γιώργο Διδασκάλου. Το κλιμάκιο επισκέφτηκε το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Πυργέλας, την επιχείρηση εμπορίου ελαιόλαδου «Φάκλαρης» και την επιχείρηση τεντών και συστημάτων σκίασης «Alpha Αποστολόπουλος Α.Ε.».

Επίσης συναντήθηκε  με τον Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Σχοινοχωρίτη στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας.

 

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων