30/06/2024 30/06/2024 Για πρώτη φορά εορτάζεται η Σύναξη όλων των Αγίων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος στο Μητροπολιτικό Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Αναστασίου στο Ναύπλιο. Την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Πέτρου Επισκόπου Άργους, Θεοδοσίου του Νέου και Ιαματικού, Νήφωνος Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως και Λεωνίδη εν Επιδαύρου λιτανεύθηκαν με προορισμό τον Ιερό Ναό. Τα Τίμια...
30 Ιουνίου, 2024 - 11:42
Τελευταία ενημέρωση: 30/06/2024 - 10:18

Σύναξη των Αγίων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος στο Ναύπλιο

Διαδώστε:
Σύναξη των Αγίων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος στο Ναύπλιο

Για πρώτη φορά εορτάζεται η Σύναξη όλων των Αγίων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος στο Μητροπολιτικό Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Αναστασίου στο Ναύπλιο.

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Πέτρου Επισκόπου Άργους, Θεοδοσίου του Νέου και Ιαματικού, Νήφωνος Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως και Λεωνίδη εν Επιδαύρου λιτανεύθηκαν με προορισμό τον Ιερό Ναό.

Τα Τίμια Λείψανα υποδέχθηκε στα προπύλαια του Ιερό Ναού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος, ιερείς της Μητροπόλεως και πιστοί.

Ακολούθησε Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός και Λιτανεία Τιμίων Λειψάνων χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου.

Τα Ιερά λείψανα θα παραμείνουν στο ναό προς προσκύνηση μέχρι σήμερα, Κυριακή 30 ιουνίου 2024 το πρωί, και θα αναχωρήσουν μετά τη Θεία Λειτουργία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων