17/05/2024 17/05/2024 Θυρανοίξια του νεοανεγειρόμενου Ιερού Ναού του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου, το οποίο βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, πραγματοποιήθηκαν από τον Μητροπολίτη Αργολίδoς κ. Νεκτάριο.  Στον προαύλιο χώρο του ναού, έγινε η Υποδοχή Ιερών Λειψάνων και κατάθεση στην προς εγκαινιασμό Αγία Τράπεζα του Ιερού Ναού και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε Αρχιερατικός Εσπερινός...
17 Μαΐου, 2024 - 21:22
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2024 - 21:35

Θυρανοίξια του πρώτου Ιερού Ναού του Οσίου Παϊσίου στο Ναύπλιο (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Θυρανοίξια του πρώτου Ιερού Ναού του Οσίου Παϊσίου στο Ναύπλιο (ΦΩΤΟ)

Θυρανοίξια του νεοανεγειρόμενου Ιερού Ναού του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου, το οποίο βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, πραγματοποιήθηκαν από τον Μητροπολίτη Αργολίδoς κ. Νεκτάριο.

Στον προαύλιο χώρο του ναού, έγινε η Υποδοχή Ιερών Λειψάνων και κατάθεση στην προς εγκαινιασμό Αγία Τράπεζα του Ιερού Ναού και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε Αρχιερατικός Εσπερινός των Εγκαινίων χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου.

Ο εφημέριος του Ιερού ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου π. Ελευθέριος Μίχος ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Αργολίδος ,τους Ιερείς και τους πιστούς που προσήλθαν στον εσπερινό των εγκαινίων του ιερού ναού που είναι αφιερωμένος στον Άγιο Παϊσιο και ιδιαιτέρως τους δωρητές που χωρίς αυτούς δεν θα είχε φτιαχτεί ο ναός του Αγίου.

Ο μικρός αλλά περικαλλής Ναός βρίσκεται μέσα στο συγκρότημα του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου που βρίσκεται στην περιοχή Πρόνοια. Ο ναός του Αγίου Παϊσίου είναι ο πρώτος ναός που φτιάχνεται στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ναυπλιέων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων