14/05/2024 14/05/2024 Στην Αργολίδα ενόψει των Ευρωεκλογών βρέθηκε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, Τρίτη 14 Μαΐου 2024. Συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο και τους δημάρχους Άργους – Μυκηνών και Ναυπλίου και τον αντιπερειφεριάρχη Αργολίδας. Η επίσκεψη του κ. Μαρινάκη πραγματοποιήθηκε από κοινού με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών Κωνσταντίνο Μαγουλά...
14 Μαΐου, 2024 - 15:05
Τελευταία ενημέρωση: 14/05/2024 - 15:13

Την Αργολίδα επισκέφθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Την Αργολίδα επισκέφθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην Αργολίδα ενόψει των Ευρωεκλογών βρέθηκε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, Τρίτη 14 Μαΐου 2024. Συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο και τους δημάρχους Άργους – Μυκηνών και Ναυπλίου και τον αντιπερειφεριάρχη Αργολίδας.

Η επίσκεψη του κ. Μαρινάκη πραγματοποιήθηκε από κοινού με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών Κωνσταντίνο Μαγουλά και τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού Γεώργιο Διδασκάλου, εν όψη των Ευρωεκλογών στην Ελλάδα.

Ο κ. Μαρινάκης ξεκίνησε την επίσκεψη του στο Αντλιοστάσιο ΤΟΕΒ (ΤΟΕΒ Κουτσοποδίου, θέση «Ακροπάνιτσα Κουτσοποδίου») και κατόπιν έκανε βόλτα στην αγορά του Άργους στο Εμπορικό Κέντρο της πόλης.

Επισκέφτηκε και το εργοτάξιο στο τελωνείο Ναυπλίου και στον ιστορικό Ι.Ν. Αγίου Νικολάου, όπου ξεναγήθηκε από τον νέο εφημέριο του ναού π. Νικόλαο Μίχο και τον Γενικό γραμματέα Πολιτισμού Γιώργο Διδασκάλου.

     

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων