30/05/2024 30/05/2024 Συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Γεραπετρίτη, είχε σήμερα στο Επικσοπείο στο Ναύπλιο, ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος. Ο Υπουργός ενημερώθηκε για τα ζητήματα που αφορούν την τοπική εκκλησία στην Αργολίδα από τον Μητροπολίτη κ. Νεκτάριο και έκανε επίσκεψη στην αίθουσα της Μητροπόλεως όπου έκανε πρόβα το Μουσικό σχολείο Αργολίδας . Σε Άργος και Ναύπλιο...
30 Μαΐου, 2024 - 14:07
Τελευταία ενημέρωση: 30/05/2024 - 14:10

Τον Μητροπολίτη Αργολίδος επισκέφθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης

Διαδώστε:
Τον Μητροπολίτη Αργολίδος επισκέφθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης

Συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Γεραπετρίτη, είχε σήμερα στο Επικσοπείο στο Ναύπλιο, ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος.

Ο Υπουργός ενημερώθηκε για τα ζητήματα που αφορούν την τοπική εκκλησία στην Αργολίδα από τον Μητροπολίτη κ. Νεκτάριο και έκανε επίσκεψη στην αίθουσα της Μητροπόλεως όπου έκανε πρόβα το Μουσικό σχολείο Αργολίδας .

Σε Άργος και Ναύπλιο περιοδεύει εν όψει των προσεχών ευρωεκλογών ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Γεώργιος Γεραπετρίτης συνοδευόμενος από τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιο για ζητήματα Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων και Βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων