19/04/2022 19/04/2022 O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας χοροστάτησε εκ του παραθρονίου στην Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στην Άρβη της Επαρχίας Βιάννου το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας 18 Απριλίου 2022. Στην ακολουθία συμμετείχε ο εφημέριος της ενορίας Πρωτοπρεσβύτερος π. Στυλιανός Γεωργιαννάκης και ο διάκονος Μαρίνος Δασκαλακης, το δε αναλόγιο...
19 Απριλίου, 2022 - 20:49
Τελευταία ενημέρωση: 19/04/2022 - 20:47

Ακολουθία του Νυμφίου στην Άρβη Επαρχίας Βιάννου

Διαδώστε:
Ακολουθία του Νυμφίου στην Άρβη Επαρχίας Βιάννου

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας χοροστάτησε εκ του παραθρονίου στην Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στην Άρβη της Επαρχίας Βιάννου το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας 18 Απριλίου 2022.

Στην ακολουθία συμμετείχε ο εφημέριος της ενορίας Πρωτοπρεσβύτερος π. Στυλιανός Γεωργιαννάκης και ο διάκονος Μαρίνος Δασκαλακης, το δε αναλόγιο διακόνησε ο διάκονος Πέτρος Αράπογλου.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος μίλησε για το Ευαγγέλιο που αναγνώστηκε και εξήγησε πως ο εγωισμός, η έπαρση και η κακία προς τον συνάνθρωπο είναι πειρασμικές καταστάσεις που δυστυχώς χαρακτηρίζουν τους φαρισαίους όλων των εποχών. Επίσης ευχήθηκε στους χριστιανούς καλή συνέχεια στην Μεγάλη Εβδομάδα και καλή την Αγία Ανάσταση.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων