Ι.Μ. Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου
15 Φεβρουαρίου, 2022

Διανομή δεμάτων αγάπης σε οικογένειες των σεισμόπληκτων περιοχών

Διαδώστε:

Ολοκληρώθηκε μια ακόμη διανομή τροφίμων τόσο στις 150 οικογένειες που διαμένουν σε οικίσκους της Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου όσο και σε σεισμόπληκτα χωριά. Συνολικά διενεμήθησαν 400 δέματα αγάπης με τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και ρούχα, με την ευλογία του Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέα.

Το Κέντρο Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Συνοχής, με την παρουσία του Πρωτοσυγκέλλου της Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου Πανοσιολ. Αρχιμ. Κορνήλιου Αθανασάκη, του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου, Πρωτοπρεσβυτέρου Πέτρου Ψυλλάκη, του Αναπλ. Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου Σπυρίδωνος Φουκαρακη και του Πανοσιολ. Αρχιμ. Αγαθαγγέλου Γιανναράκη, ο οποίος έχει και την ευθύνη της λειτουργίας του Κέντρου, ολοκληρώθηκε η διανομή δεμάτων.

Η Ιερά Μητρόπολη εκφράζει θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους συνετέλεσαν στη συγκέντρωση και στη διανομή των δεμάτων. Ιδιαιτέρως ευχαριστεί τους επώνυμους και ανώνυμους αδελφούς για όσα προσέφεραν και επισημαίνει πως έχει ήδη ξεκινήσει η προετοιμασία της επόμενης διανομής.

 

Διαδώστε: