17/06/2024 17/06/2024 Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 το μεσημέρι, στην Χανδρού Πεδιάδος πραγματοποιήθηκε εκδήλωση τιμής και μνήμης για την πρωτοπόρο Αντίσταση των Κρητικών στα κατοχικά χρόνια με θέμα: «82 χρόνια από το Σαμποτάζ του Αεροδρομίου Καστελλίου». Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Ανδρέας παρέστη στην εκδήλωση και τέλεσε τρισάγιο στο χώρο του μνημείου για τους πεσόντες. Στην συνέχεια, ακολούθησε...
17 Ιουνίου, 2024 - 21:26
Τελευταία ενημέρωση: 17/06/2024 - 23:26

Εκδήλωση για το Σαμποτάζ του Αεροδρομίου Καστελλίου στην Χανδρού

Διαδώστε:
Εκδήλωση για το Σαμποτάζ του Αεροδρομίου Καστελλίου στην Χανδρού

Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 το μεσημέρι, στην Χανδρού Πεδιάδος πραγματοποιήθηκε εκδήλωση τιμής και μνήμης για την πρωτοπόρο Αντίσταση των Κρητικών στα κατοχικά χρόνια με θέμα: «82 χρόνια από το Σαμποτάζ του Αεροδρομίου Καστελλίου».

Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Ανδρέας παρέστη στην εκδήλωση και τέλεσε τρισάγιο στο χώρο του μνημείου για τους πεσόντες. Στην συνέχεια, ακολούθησε κατάθεση στεφάνων, χαιρετισμοί και ομιλίες.

Μεταξύ άλλων παρεβρέθησαν οι Δήμαρχοι Μινώα Πεδιάδος κ.Βασίλης Κεγκέρογλου και Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Νίκος Συριγωνάκης, ο Διοικητής της 133 Σ.Μ. Καστελλίου κ. Βασίλης Κρουστάλλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Καλογεράκης, οι Αντιδήμαρχοι κα. Όλγα Δραμουντάνη, κα. Καλλιόπη Αποστολογιωργάκη, κ. Στέφανος Ψυλλάκης και κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος καθώς και Πρόεδροι τοπικών Συλλόγων και Κοινοτήτων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων