25/04/2022 25/04/2022 Στον Ιερό Ενοριακό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Αστρίτσι, μετέβη ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, ο οποίος χοροστάτησε στον πανηγυρικό εσπερινό, πλαισιωμένος από τον Εφημέριο του Ναού Πρωτοπρεσβύτερο Ευάγγελο Σταφυλάκη, τον Πρωτοπρεσβύτερο και Αναπλ. γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Σπυρίδων Φουκαράκη και τον Διάκονο Μαρίνο Δασκαλάκη, το δε ιερό αναλόγιο διακόνησε ο διάκονος Πέτρος Αράπογλου. Τέλος, ευλογήθηκαν...
25 Απριλίου, 2022 - 21:55
Τελευταία ενημέρωση: 25/04/2022 - 21:56

Εσπερινός Αγίου Γεωργίου στο Αστρίτσι Πεδιάδος

Διαδώστε:
Εσπερινός Αγίου Γεωργίου στο Αστρίτσι Πεδιάδος

Στον Ιερό Ενοριακό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Αστρίτσι, μετέβη ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, ο οποίος χοροστάτησε στον πανηγυρικό εσπερινό, πλαισιωμένος από τον Εφημέριο του Ναού Πρωτοπρεσβύτερο Ευάγγελο Σταφυλάκη, τον Πρωτοπρεσβύτερο και Αναπλ. γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Σπυρίδων Φουκαράκη και τον Διάκονο Μαρίνο Δασκαλάκη, το δε ιερό αναλόγιο διακόνησε ο διάκονος Πέτρος Αράπογλου.

Τέλος, ευλογήθηκαν οι προσφερόμενοι άρτοι, στην δε ομιλία του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε, στην Ανάσταση του Κυρίου που καταργεί τον θάνατο, όχι όμως τον διάβολο με τους πειρασμούς, αλλά και στην βιωτή του Αγίου Μεγαλομάρτυρα Γεωργίου του τροπαιοφόρου και ευχήθηκε έτη πολλά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων