20/03/2022 20/03/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας τέλεσε σήμερα, Κυριακή, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτη, την εξόδιο ακολουθία του μακαριστού 23χρονου Νικολάου Γκιαουράκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα έξω απ’ το Αρκαλοχώρι. Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο φιλότιμο και στο χατήρι, στην αλληλεγγύη και...
20 Μαρτίου, 2022 - 18:38
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2022 - 18:45

Η Εξόδιος ακολουθία του Νικόλαου Γκιαουράκη – Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο

Διαδώστε:
Η Εξόδιος ακολουθία του Νικόλαου Γκιαουράκη – Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας τέλεσε σήμερα, Κυριακή, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτη, την εξόδιο ακολουθία του μακαριστού 23χρονου Νικολάου Γκιαουράκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα έξω απ’ το Αρκαλοχώρι.

Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο φιλότιμο και στο χατήρι, στην αλληλεγγύη και στη αγάπη των Κρητικών, που εκφράστηκε με την προσέλευση πλήθους λαού, φίλων , γνωστών και οικείων του αείμνηστου αδελφού Νικολαου.

Ο Σεβασμιώτατος τόνισε ότι έχουμε ένα καλό μήνυμα, μέσα στη θλίψη για τους τριάντα και πλέον νεκρούς που θρηνούμε στο δρόμο Ηράκλειο Βιάννου κατά την τελευταία εικοσαετία, ενώ ευχήθηκε την εξ’ ύψους παρηγοριά στους οικείους του και ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός να τον κατατάξει μετά των δικαίων και των Αγίων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων