06/06/2024 06/06/2024 Την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πολιτιστικού Πολύκεντρου της Ι. Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου, πραγματοποιήθηκε Ιερατική Σύναξη κατά την οποία παρέστη το σύνολο των κληρικών. Μετά την καθιερωμένη προσευχή, ομίλησε ο Σεβασμιώτατος για θέματα πνευματικά, διοικητικά και για την αποκατάσταση των σεισμόπληκτων ναών. Στην συνέχεια, ακολούθησε συζήτηση με τους Ιερείς, σε...
06 Ιουνίου, 2024 - 15:00
Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2024 - 14:28

Ιερατική Σύναξη στην Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Ιερατική Σύναξη στην Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πολιτιστικού Πολύκεντρου της Ι. Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου, πραγματοποιήθηκε Ιερατική Σύναξη κατά την οποία παρέστη το σύνολο των κληρικών.

Μετά την καθιερωμένη προσευχή, ομίλησε ο Σεβασμιώτατος για θέματα πνευματικά, διοικητικά και για την αποκατάσταση των σεισμόπληκτων ναών. Στην συνέχεια, ακολούθησε συζήτηση με τους Ιερείς, σε ερωτήματα που έθεσαν για τα παραπάνω θέματα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων