16/05/2024 16/05/2024 Το Σάββατο 11 Μαΐου, στο κέντρο δεξιώσεων “ΠΑΝΘΕΟΝ” παρατέθηκε δείπνο που διοργάνωσε ο Δήμος Μινώα Πεδιάδος για το 3ο Final Four κυπέλλου ΕΠΣ Ηρακλείου. Βραβεύθησαν οι τέσσερις φιναλίστ των αγώνων. Νωρίτερα, είχε πραγματοποιηθεί ο τελικός αγώνας στο Δημοτικό Στάδιο Αρκαλοχωρίου. Επίσης, ο Δήμος Μινώα Πεδιάδος τίμησε τον επιστημονικό συνεργάτη της ΕΠΣΗ κ. Σπύρο Κοκολάκη, τον...
16 Μαΐου, 2024 - 13:19
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2024 - 13:07

Ο Μητροπολίτης Ανδρέας στην εκδήλωση για το 3ο Final Four κυπέλλου ΕΠΣΗ στο Αρκαλοχώρι

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ανδρέας στην εκδήλωση για το 3ο Final Four κυπέλλου ΕΠΣΗ στο Αρκαλοχώρι

Το Σάββατο 11 Μαΐου, στο κέντρο δεξιώσεων “ΠΑΝΘΕΟΝ” παρατέθηκε δείπνο που διοργάνωσε ο Δήμος Μινώα Πεδιάδος για το 3ο Final Four κυπέλλου ΕΠΣ Ηρακλείου.

Βραβεύθησαν οι τέσσερις φιναλίστ των αγώνων. Νωρίτερα, είχε πραγματοποιηθεί ο τελικός αγώνας στο Δημοτικό Στάδιο Αρκαλοχωρίου. Επίσης, ο Δήμος Μινώα Πεδιάδος τίμησε τον επιστημονικό συνεργάτη της ΕΠΣΗ κ. Σπύρο Κοκολάκη, τον Πρόεδρο της ΕΔ/ΕΠΣΗ κ. Γιώργο Ιωαννίδη, τον αείμνηστο Γιάννη Βασιλάκη και τον Νίκο Σακαβέλη, τον Πρόεδρο του «Γαλανόλευκου Φάρου» κ. Νίκο Φλέκκα, τον φροντιστή της ΕΠΣΗ κ. Αντώνη Γιαλαμά, τον πρώτο σκόρερ της Α1 ΕΠΣΗ κ. Άκη Κουράκη και τον αρχισκόρερ όλων των κατηγοριών της ΕΠΣΗ, κ. Χρήστο Νικολάου.

Μεταξύ άλλων παρεβρέθησαν ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Ανδρέας, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Αν. Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Πιτσούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Νίκος Συριγωνάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Καλογεράκης, Αντιδήμαρχοι καθώς και Φορείς του τόπου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων