27/05/2024 27/05/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας μετέβη χθες στην ενορία Αγίου Αντωνίου στο Σκινιά Μονοφατσίου όπου τέλεσε την Θεία Λειτουργία. Στον θείο λόγο του αναφέρθηκε στα μηνύματα της Ευαγγελικής περικοπής του Παραλύτου. Προ της απολύσεως τελέστηκε το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού Στυλιανού Καλογιαννάκη, υιού του Αρχιερατικού Επίτροπου της Β’ Αρχ. Περιφέρειας και υπεύθυνου των οικονομικών...
27 Μαΐου, 2024 - 19:16
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2024 - 17:13

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου στην ενορία Αγίου Αντωνίου στο Σκινιά Μονοφατσίου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου στην ενορία Αγίου Αντωνίου στο Σκινιά Μονοφατσίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας μετέβη χθες στην ενορία Αγίου Αντωνίου στο Σκινιά Μονοφατσίου όπου τέλεσε την Θεία Λειτουργία. Στον θείο λόγο του αναφέρθηκε στα μηνύματα της Ευαγγελικής περικοπής του Παραλύτου.

Προ της απολύσεως τελέστηκε το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού Στυλιανού Καλογιαννάκη, υιού του Αρχιερατικού Επίτροπου της Β’ Αρχ. Περιφέρειας και υπεύθυνου των οικονομικών της Ι. Μητροπόλεως, π. Κωνσταντίνου Καλογιαννάκη.

Μεταξύ άλλων παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Νίκος Συριγωνάκης, Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και πλήθος πιστών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων