23/07/2022 23/07/2022 Το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της μακαριστής Μαρίνας Λαμπράκη – Πλάκα θα τελεστεί την Κυριακή 24 Ιουλίου, στο Αρκαλοχώρι. Θα ιερουργήσει ο Σεβαμσιώτατος Μητροπολίτης  Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Ανδρέα, Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτη. “Παρακαλούνται, ο Δήμαρχος, οι οικείοι της εκλιπούσας, οι φορείς και οι πιστοί όπως προσέλθουν...
23 Ιουλίου, 2022 - 15:32
Τελευταία ενημέρωση: 23/07/2022 - 15:33

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου στο τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο της Μαρίνας Λαμπράκη- Πλάκα

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου στο τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο της Μαρίνας Λαμπράκη- Πλάκα

Το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της μακαριστής Μαρίνας Λαμπράκη – Πλάκα θα τελεστεί την Κυριακή 24 Ιουλίου, στο Αρκαλοχώρι.

Θα ιερουργήσει ο Σεβαμσιώτατος Μητροπολίτης  Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Ανδρέα, Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτη.

“Παρακαλούνται, ο Δήμαρχος, οι οικείοι της εκλιπούσας, οι φορείς και οι πιστοί όπως προσέλθουν για να συμπροσευχηθούν υπέρ αναπαύσεως της ψυχής της επώνυμης, οικουμενικής Αρκαλοχωρίτισσας, που τίμησε την Ελλάδα και την Ευρώπη”, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων