08/08/2024 08/08/2024 Την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024, παραμονή της εορτής του Αγίου Μύρωνος Επισκόπου Κνωσού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας χοροστάτησε του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στο Καστρί Βιάννου και ομίλησε στο εκκλησίασμα για τον Άγιο Μύρωνα.   Εν συνεχεία, τελέστηκε περιφορά της εικόνας του Αγίου Μύρωνος στον κεντρικό δρόμο. Τέλος, ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τους...
08 Αυγούστου, 2024 - 15:53
Τελευταία ενημέρωση: 08/08/2024 - 15:35

Πανηγυρικός Εσπερινός Αγίου Μύρωνος στο Καστρί Βιάννου

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός Αγίου Μύρωνος στο Καστρί Βιάννου

Την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024, παραμονή της εορτής του Αγίου Μύρωνος Επισκόπου Κνωσού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας χοροστάτησε του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στο Καστρί Βιάννου και ομίλησε στο εκκλησίασμα για τον Άγιο Μύρωνα.

 

Εν συνεχεία, τελέστηκε περιφορά της εικόνας του Αγίου Μύρωνος στον κεντρικό δρόμο. Τέλος, ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους και ευχήθηκε στο εκκλησίασμα καλή Παναγιά.

Μεταξύ άλλων παρέστησαν ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης και ο Πυρηνικός Ιατρός και Καθηγητής του ΙΤΕ κ. Γιώργος Παπαδάκης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων