19/03/2022 19/03/2022 Σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στον Μπαδιά τέλεσε την Ακολουθία της Β’ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας την Παρασκευή 18 Μαρτίου. Η αίθουσα αυτή καλύπτει τις θρησκευτικές ανάγκες της Ενορίας του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Μπαδιά, αφού οι εκκλησίες της Ενορίας επλήγησαν από τον σεισμό...
19 Μαρτίου, 2022 - 12:09
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2022 - 12:11

Στον Μπαδιά Αρκαλοχωρίου ο Μητροπολίτης μαζί με τους σεισμόπληκτους

Διαδώστε:
Στον Μπαδιά Αρκαλοχωρίου ο Μητροπολίτης μαζί με τους σεισμόπληκτους

Σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στον Μπαδιά τέλεσε την Ακολουθία της Β’ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας την Παρασκευή 18 Μαρτίου. Η αίθουσα αυτή καλύπτει τις θρησκευτικές ανάγκες της Ενορίας του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Μπαδιά, αφού οι εκκλησίες της Ενορίας επλήγησαν από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο εφημέριος της Ενορίας Πρεσβύτερος Εμμανουήλ Βλαστός και ο Διάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης, ενώ το ιερό αναλόγιο διακόνησε ο Διάκονος Πέτρος Αράπογλου. Στην ακολουθία των Χαιρετισμών παραβρέθηκαν και χωριανοί οι οποίοι κατοικούν σε οικίσκους της περιοχής.

Τέλος, τελέσθηκε τρισάγιο στον Δημήτριο Φλυτζανή. Στο εκκλησίασμα ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλό υπόλοιπο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής με προσευχή, νηστεία και υπομονή για να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων